Neem contact op met Medical Laser!
phone facebook

Botox behandeling

De bekende fronsrimpels, voorhoofdrimpels en/of kraaienpootjes zijn vaak de meest storende rimpels. Ze geven namelijk snel een vermoeide uitdrukking op het gezicht. De rimpels zijn heel eenvoudig te behandelen met Botox. De Botox behandelingen zijn vrijwel pijnloos en duren ongeveer een kwartier. Gemiddeld 4 tot 5 maanden kunt u genieten van een nieuwe frisse look. Daarna kunt u een afspraak maken voor een herhaalbehandeling.

Voorhoofdrimpels

Door het optrekken van de wenkbrauwen tijdens het nadenken of luisteren kunnen voorhoofdrimpels ontstaan. Als we ouder worden zullen deze rimpels zichtbaar blijven, ook in ontspannen houding. Door de Botox worden deze rimpels verzacht of kunnen geheel verdwijnen.

Fronsrimpels

Door het veelvuldig aanspannen van de spieren tussen de wenkbrauwen ontstaan fronsrimpels. Deze rimpels zijn dan zelfs bij ontspanning zichtbaar. Fronsrimpels kunnen zorgen voor een vermoeide en/of norse uitstraling. Botox ontspant de spieren waardoor de fronsrimpels verzachten of verdwijnen.

Kraaienpootjes

Kraaienpootjes zijn rimpels naast de ogen die met name versterkt worden door lachen en het knijpen met de ogen. Kraaienpootjes kunnen iemand ouder laten lijken. De rimpels zijn met Botox zeer goed te vervagen of geheel te verwijderen, zonder dat het onnatuurlijk oogt.

Kin

Door een overactiviteit van de spier kan er onregelmatigheid van de huid ontstaan op uw kin. Met name als men spreekt toont zich dit, maar soms zijn de putjes ook blijvend zichtbaar. Een paar prikjes Botox zijn nodig om de putjes te vervagen of te laten verdwijnen. Het resultaat ziet u al na 3 dagen, maar na een week is het effect er volledig. U profiteert 6 maanden van het resultaat, waarna u weer een afspraak met ons kunt maken voor een herhaalbehandeling.

Botox Soft

De Botox Soft behandeling is een lightversie van een gewone Botox behandeling. Botox Soft geeft je een frisse uitstraling en haalt de harde lijnen uit het gezicht. Botox Soft zorgt voor een zachtere en meer relaxte uitstraling.