Neem contact op met Medical Laser!
phone facebook

Tatoeageverwijdering

Let op, het is belangrijk te weten dat een tatoeage op een veilige en verantwoorde wijze verwijderd dient te worden door specialisten die hun vak verstaan. Wetenschappelijk onderzoek (in 2012) heeft aangetoond dat van de 19 onderzochte kleurpigmenten er 17 kankerverwekkende stoffen bevatten. Tatoeages weglaseren kan tegenwoordig overal. Zelfs bij kapsalons, tatoeageshops en sommige mensen doen het zelfs aan huis. Echter wees voorzichtig en laat u goed voorlichten door Medical Laser!

Tatoeageverwijdering
Een tatoeage kan het lichaam verfraaien of een uiting zijn van eeuwige trouw aan je geliefde. Maar wat als een zichtbare tatoeage een carrière in de weg staat of de eeuwige liefde inmiddels plaats heeft gemaakt voor een andere man of vrouw van je dromen? Dan wordt de tatoeage een storend ‘litteken’ op je lichaam waar je graag van af wilt.

Medical Laser heeft twee revolutionaire methodes om tatoeages te verwijderen. Deze methodes zijn geschikt voor alle soorten tatoeages waarbij alle kleuren kunnen worden verwijderd. De methodes zijn geschikt voor alle huidsoorten en ook voor het verwijderen van permanente make-up.

Hoe werkt de tatoeageverwijdering van Medical Laser?
Er zijn twee methodes. Met de eerste methode van Medical Laser wordt een speciale vloeistof in de huid gebracht. In deze vloeistof zitten zogenaamde anorganische elementen die zich mengen met het pigment van de tatoeage of de permanente make-up. Het lichaamseigen pigment wordt hierbij met rust gelaten. Het resultaat is meteen zichtbaar tijdens de eerste behandeling. Veel pigment komt direct uit de huid. Aan het einde van de behandeling wordt nog een dun laagje van dezelfde vloeistof op de huid aangebracht. Dit zorgt ervoor dat ook de laatste deeltjes pigment zich gaan binden aan het korstje dat zal gaan ontstaan. Met gemiddeld 2-3 behandelingen per te behandelen gebied bent u definitief van uw tatoeage af.

De tweede methode wordt verricht met de medische Laser waarmee ik de huid op veilige en verantwoorde wijze behandel. Hoewel onderzoek heeft aangetoond dat tatoeage-inkt kankerverwekkend zou kúnnen zijn, is de methode die ik hanteer medisch verantwoord en volkomen veilig. De inkt wordt op natuurlijke wijze uitwendig door het lichaam af gestoten. De huid heeft door de behandeling geen tot weinig risico op littekens. De kans op pigmentverlies en/of verkleuringen is eveneens miniem te noemen. Deze methode is ook geschikt voor de getinte en/of donkere huid. Met gemiddeld 4-5 behandelingen per te behandelen gebied bent u definitief van uw tatoeage af.

Wat kan ik verwachten bij de behandeling?
Bij de eerste methode ontstaan na de behandeling korstjes die er, net als bij een normaal genezingsproces, vanzelf afvallen. Dit proces duurt een paar dagen tot 3 weken. Zodra de korstjes er af zijn, is direct resultaat zichtbaar. De tatoeage is lichter of verdwenen. Bij de tweede behandelmethode is de tatoeage meteen na de behandeling vrijwel niet zichtbaar. Binnen een paar uur zal de tatoeage donkerder worden dan vóór de behandeling. Echter, gedurende de erop volgende weken zal de tatoeage steeds lichter worden van kleur en uiteindelijk verdwijnen.

Tarieven
Een consult is gratis en vrijblijvend. Ik beoordeel de huid en de tatoeage en stel vast welke methode voor u het meest geschikt is. Tarieven vanaf € 50,00 per behandeling.