Neem contact op met Medical Laser!
phone facebook

Laserontharing

Medische laserapparatuur

Medical Laser werkt alleen met de allerbeste apparatuur voor het ontharen van het gezicht en lichaam. In tegentselling tot IPL/lichtflits methodes werkt Medical Laser met FDA goedgekeurd medische lasers die voor iedere huidskleur geschikt zijn, zelfs voor de donkere huid.

Een vrijblijvend consult kunt u aanvragen bij Medical Laser 010 420 31 38.
Een behandeling heeft u vanaf € 50,-

Definitieve laserontharing
Iedereen die haren heeft op plaatsen waar men dat liever niet wil, kent het probleem van altijd maar scheren, harsen of epileren. Het kost veel tijd, veel geld en spontane uitjes gaan eerst door een haarinspectie vooraf. Met het verwijderen van overbeharing door middel van de medische Light Sheer Diode Laser behoort dit definitief tot het verleden. Met een korte serie laserbehandelingen, gemiddeld 3-5, heeft u geen geïrriteerde bikinilijn meer of ontstekingen door het vele scheren. Ook storende haartjes in het gelaat, overtollige neus- of oorharen behoren definitief tot het verleden. Deze methode is ook geschikt voor mensen met een gekleurde huid.

Hoe werkt het?
De haarzakjes, ook wel follikels genoemd, bevinden zich in de onderste laag van de
huid. Vanuit deze laag groeit de haar, waarvan u alleen het verhoornde gedeelte kunt
zien. Vanuit het haarzakje wordt permanent nieuwe haargroei aangemaakt. Om de
haren blijvend weg te krijgen, is het nodig om het haarzakje én de haarwortel te vernietigen. Wanneer beide zijn vernietigd, kunnen geen nieuwe haren worden aangemaakt. Het haarzakje wordt vernietigd door middel van de laserpuls. De haar dient hierbij als geleider van deze puls. Door de energie van het laserlicht beschadigt het haarzakje en kan er geen nieuwe haar meer uit groeien. De  laserbehandeling is een veilige en effectieve behandeling tegen ongewenste haargroei.

Wat kan ik verwachten bij de behandeling?
De behandeling is snel en varieert van een paar minuten tot een uur of meer,
afhankelijk van het te behandelen gebied. Omdat de laser zich richt op het pigment
onder aan de haar en alleen haren die in de groeifase zijn dit pigment hebben, zullen
er meer behandelingen noodzakelijk zijn (gemiddeld 3 tot 5). Echter, na de eerste behandeling heeft u al resultaat.