Neem contact op met Medical Laser!
phone facebook

Marja Kruis

Marja Kruis is sinds 1996 gespecialiseerd in laserbehandelingen voor het verwijderen van overbeharing, tatoeages, pigment/ouderdomsvlekken, littekens, striae, couperose en andere huidonregelmatigheden. Marja helpt u ook bij het afvallen door middel van acupunctuur gecombineerd met een medisch laserbehandeling om blijvend en op een prettige manier van uw overtollige kilo’s af te komen. Tatoeages verwijderen daar heeft laserspecialiste Marja Kruis al meer dan 9 jaar ervaring in. Zij heeft al ruim 1500 tatoeages veilig en verantwoord verwijderd.

marjakruis02

Drs. Raymond de Zeeuw

Drs. Raymond de Zeeuw (fleboloog) studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na het artsexamen heeft hij 4 jaar dermatologie gedaan in het Sint Franciscus Gasthuis te Rotterdam. Drs. Raymond de Zeeuw is ruim 15 jaar gespecialiseerd in flebologie (onderzoeken, behandelen en voorkomen van spatader gerelateerde klachten). Drs. Raymond de Zeeuw voert de volgende behandelingen uit: spataderen en kalk-/schimmelnagels.

BIG registratienummer: 69046162601

RaymondDeZeeuw

Drs. John Krant

Drs. John Krant (KNO-arts) is een van de meest ervaren cosmetische artsen van Nederland. Drs. John Krant heeft meer dan 25 jaar ervaring in esthetische en reconstructieve gezichtsbehandelingen. Hij heeft zich gespecialiseerd in botox en injectable behandelingen en staat bekend om zijn eerlijke adviezen wat betreft gezichtsverbetering. Tevens is drs. John Krant als cosmetisch arts voorzitter van NL SAS.

Dr-John-Krant

Dr Jan C.F.M. Aghina

Dr Jan CFM Aghina (1950) was aanvankelijk vliegerarts bij de Koninklijke Luchtmacht en gaf later leiding aan vele organisaties in de gezondheidszorg. Daarnaast bleef hij altijd ook praktiseren om voeling te houden met de patiënten.

In de cosmetische geneeskunde volgde hij opleiding en trainingen aanvankelijk in Nederland, later ook in Barcelona, Wenen en Warschau. Hij was hoofdredacteur van het CG-magazine, het blad van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde. Hij is trainer voor fillers en PDO-draden voor Croma Pharma in Nederland en Belgie. en voortrekker voor het toepassen van de Happy Lift in de cosmetische praktijk. Ook is hij mede-initiator van de eerste Nederlandse intercollegiale toetsingsgroep in de cosmetische geneeskunde “Aesthetic Insights”.

Dr Jan CFM Aghina, opgeleid aan de Rijksuniversiteit Leiden en gepromoveerd aan de Erasmusuniversiteit, publiceert met regelmaat in de vakbladen.

Hij is ingeschreven in het BIG-register onder nummer 09019650901.

Jan Aghina